Produse pentru hering pentru sushi roșu (38)

Filete de Halibut Negru Congelate (captură accesorie) - PBI, fără piele (Reinhardtius hippoglossoides)

Filete de Halibut Negru Congelate (captură accesorie) - PBI, fără piele (Reinhardtius hippoglossoides)

Pescuiți în mod responsabil de către nava noastră Emeraude în Atlanticul de Nord-Est (zona FAO 27 - subzonele I, IIa, IIb IIIa & VI), filetele noastre de halibut negru PBI (Reinhardtius hippoglossoides) sunt realizate din pești 100% sălbatici. Implementăm o selecție riguroasă a peștilor pentru a crea produsele noastre cu standarde de calitate foarte ridicate. Aceștia sunt pescuiți și congelați în termen de 12 ore de la captură, toate acestea în largul mării. Oferim filetele noastre de halibut negru PBI necalibrate în ambalaje de 6.8kgs Interleaved pentru B-to-B. Nu ezitați să ne comunicați nevoile dumneavoastră și să ne solicitați mai multe informații despre produsele noastre!
Cub de Somon - Oncorhynchus Mykiss (Steelhead/Somon)

Cub de Somon - Oncorhynchus Mykiss (Steelhead/Somon)

Tăiat corect în cuburi de 15x15 mm, poate fi gătit rapid după congelare și devine o masă ideală. Este alegerea celor care doresc să creeze arome mari în dimensiuni mici. Dimensiune: 15x15 mm Metodă de stocare: Congelat IQF Vânzare: Angro Metodă de ambalare: Cutie din carton de 7 kg cu 20% glazură Locul de producție: Marea Neagră, Samsun, Turcia
CUB DE BULION DE PEȘTE - Cub de bulion de pește cu ulei de măsline extra virgin italian

CUB DE BULION DE PEȘTE - Cub de bulion de pește cu ulei de măsline extra virgin italian

Dado pentru supă de pește este una dintre noutățile Bauer. Cod, creveți și crab deshidratat se unesc cu legume de cea mai bună calitate. Pentru preparate cu gust de mare și pentru a adăuga o notă de originalitate pe masă. Dizolvați 1 Dado Pește Bauer în 500ml apă și lăsați să fiarbă timp de câteva minute, amestecând din când în când. Dado-ul poate fi adăugat în mâncăruri (supe de pește, sosuri de pește, ciorbe, risotto, preparate din pește) pe parcursul gătitului, în cantitatea dorită.
Pește uscat, necurățat - PEȘTE USCAT

Pește uscat, necurățat - PEȘTE USCAT

Pește uscat, necurățat - PEȘTE USCAT SARE: 3,27 Ambasador: Tuzluk
Rillettes de Porc - Charcuterie Bio

Rillettes de Porc - Charcuterie Bio

Toți porcii noștri sunt certificați în Agricultura Biologică. Aceștia sunt hrăniți cu cereale certificate AB provenite din ferma noastră. Rilletele noastre de porc sunt ambalate în borcane de sticlă de 180g sau 350g. Garantat fără lactoză și fără săruri nitritate. Data limită de consum: minimum 1 an.
Somon roz natural, 240 g - ALIMENTE ÎN CONSERVĂ

Somon roz natural, 240 g - ALIMENTE ÎN CONSERVĂ

Somon roz natural fără cheie 240g (Crimeea – somon roz cu modificări, dar blanșat) Cantitate într-un recipient (buc.): 48
Pate de Ficat de Pui

Pate de Ficat de Pui

Dieses Rezept ist unglaublich einfach (natürlich mit N2O Sahnekapseln) und es ist ein großartiges herzhaftes Essen für Leute, die etwas Köstliches genießen wollen, aber nicht viel Zeit in der Küche verbringen können. Die Zubereitung dauert weniger als eine halbe Stunde und reicht für etwa 810 Personen. Sie können es auch bis zu 4 Tage im Kühlschrank aufbewahren, ohne dass es verdirbt. Das DistickstoffmonoxidGas aus dem Ladegerät für DistickstoffmonoxidSahne verlängert die Lebensdauer der Creme, daher sollte man sie vor der Lagerung aufladen. Liste der Inhaltsstoffe 250 g gewaschene und geputzte Hühnerleber 2 Esslöffel Butter 1 Teelöffel gehackte Petersilie Ein halber Teelöffel Pfeffer Salz 2 gehackte Knoblauchzehen 100 ml Doppelrahm 23 Hülsen Grahamcracker oder Toastdreiecke Johannisbeergelee (optionaler Belag) Abgetropfte Kapern Die ganzen Hühnerlebern säubern und beiseite stellen. Eine flache Pfanne auf mittlerer Flamme erhitzen und die Lebern hineingeben.
Ardei roșu măcinat (Chile) - HoReCa

Ardei roșu măcinat (Chile) - HoReCa

Mexicanilor le place să creadă că ardeiul ajută mintea să devină mai ageră, ei spun că prin consumul de ardei poți simți capul separat de corp. Ardeiul roșu măcinat (Chile) - are toate proprietățile și aroma ardeiului iute, dar este mult mai convenabil de utilizat datorită fracționalității sale fine. Utilizare pentru Salate, sosuri, supe, preparate din carne, preparate din păsări, paste, orez, preparate din pește, legume. Gust Iute și picant Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 13 Grăsimi (g / 100g)… 14 Carbohidrați (g / 100g)… 15 Valoare energetică (kcal / 100g)… 240
Pește panglică - Curea

Pește panglică - Curea

Pescuit aici în Mauritania și disponibil congelat la bord și proaspăt.
Creveți Nordici - Pandalus Borealis, "Cu Cap și Cochilie"

Creveți Nordici - Pandalus Borealis, "Cu Cap și Cochilie"

100% sălbatice și pescuite în apele reci din Groenlanda (zona FAO 27), creveții noștri Pandalus Borealis "Head On Shell On" sunt sortate după dimensiune, gătite și congelate direct la bordul navei OCEAN TIGER. O pescuit controlat pentru a vă oferi produse de înaltă calitate. Calibru 90/120. Disponibile în cutie de 750g, pachet transparent cu mânere de 1 kg și vrac de 5 kg.
Melci Gătiți - Melci Gătiți din Golful Granville

Melci Gătiți - Melci Gătiți din Golful Granville

Bulotii noștri fierți, capturați în Golful Granville, sunt pregătiți cu o atenție deosebită pentru a garanta un gust autentic și unic.
Macrou atlantic - Macrou

Macrou atlantic - Macrou

Compania noastră, SALTEN SEAFOOD AS, este un furnizor de renume de macrou atlantic de înaltă calitate. La SALTEN SEAFOOD AS, ne mândrim cu faptul că obținem și furnizăm cel mai proaspăt și cel mai bun macrou atlantic clienților noștri de seamă. Cu ani de experiență în industria produselor de mare, am construit relații solide cu pescari și producători de încredere pentru a ne asigura că oferim întotdeauna captura cea mai bună și cea mai sustenabilă. Angajamentul nostru față de calitate este neclintit. Aplicăm măsuri stricte de control al calității în fiecare etapă a lanțului de aprovizionare, de la obținere până la ambalare și livrare. Acest lucru garantează că clienții noștri primesc doar macrou atlantic cel mai proaspăt și cel mai gustos, respectând cele mai înalte standarde din industrie. În plus față de dedicația noastră față de calitate, prioritizăm și satisfacția clienților. Înțelegem că fiecare client are cerințe unice și ne străduim să ne adaptăm serviciile în consecință.
Mini Tagliatelle cu Ouă - Paste Artizanale cu Ouă

Mini Tagliatelle cu Ouă - Paste Artizanale cu Ouă

Ambalaj: - Pachet de 500 grame Ingrediente: - Făină* de grâu dur, făină* de grâu moale (Origine Poitou-Charentes) - Ouă* proaspete de la găini crescute la sol - Apă * Alergeni
Felie de File de Somon - Oncorhynchus Mykiss (Păstrăv de Oțel/Somon)

Felie de File de Somon - Oncorhynchus Mykiss (Păstrăv de Oțel/Somon)

O felie de file de somon din Marea Neagră, fără oase, multi-scop. Acest produs este fabricat la comandă. Tip de tăiere: Felie de file fără piele Interval de dimensiuni: 80-110 / 110 - 140 / 140 - 170 G Metodă de stocare: Congelat IQF Vânzare: Angro Metodă de ambalare: Cutie din carton de 0 Kg cu 10-20% Glazură Locul de producție: Marea Neagră, Samsun, Turcia
Salată de Sfeclă și Ouă - 500g - Sfeclă

Salată de Sfeclă și Ouă - 500g - Sfeclă

o culoare roz frumoasă care va uimi oaspeții tăi un gust foarte ușor de sfeclă
Semințe de susan negru - HoReCa

Semințe de susan negru - HoReCa

Susai, cunoscut și sub numele de susan, a venit în Europa din Africa. Semințele negre sunt mai valoroase decât cele albe sau maro. Ele sunt bogate în retinol, vitaminele B și E, acizi oleici și linoleici. Susanul este recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente produse care pot încetini îmbătrânirea celulelor din corpul uman. Semințele negre de susan sunt adăugate în salate, condimentate cu preparate din rucola, fenicul, pește. Gustul plăcut și picant al acestor boabe permite utilizarea lor cu succes în coacere și în fabricarea kozinaki-ului. Susanul negru este indispensabil pentru prepararea sushi-ului. Utilizare Utilizare pentru prepararea tuturor tipurilor de produse de patiserie și deserturi, fructe, băuturi calde și preparate picante din bucătăria orientală. Gust Gust astringent, ușor amar. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 19,0 Grăsimi (g / 100g)… 49,0 Carbohidrați (g / 100g)… 12,0 Valoare energetică (kcal / 100g)… 570
Smelt 25+ / Vladivostok - PEȘTE RĂCIT

Smelt 25+ / Vladivostok - PEȘTE RĂCIT

Smelt 25+ / Vladivostok - PEȘTE RĂCIT Volum: 10000 kg
Scoici cu Coral - Organice și Congelate

Scoici cu Coral - Organice și Congelate

Scoici sălbatice cu corali din Atlanticul de Nord-Est. Produsul este congelat și ambalat într-un sac. Greutate: 300g
Fusilli cu Sfeclă și Ouă 500g - Sfeclă

Fusilli cu Sfeclă și Ouă 500g - Sfeclă

o culoare roz frumoasă care va uimi oaspeții dumneavoastră o gust foarte ușor de sfeclă
Burtă de vită tânără congelată

Burtă de vită tânără congelată

Vițel alb congelat, bovine tinere, pungă de 5 kg
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Această rețetă este incredibil de simplă (desigur, cu încărcătoarele de frișcă N2O) și este o masă sărată excelentă pentru persoanele care doresc să savureze ceva delicios, dar nu au mult timp de petrecut în bucătărie. Se prepară în mai puțin de o jumătate de oră și este suficientă pentru aproximativ 8-10 persoane, servită pe biscuiți graham. În plus, poate fi refrigerată până la 4 zile fără a se degrada. De fapt, gazul de oxid de azot din încărcătorul de frișcă îi prelungește durata de viață, așa că încarcă-l înainte de a-l păstra. Lista de ingrediente 250 de grame de ficat de pui spălat și curățat 2 linguri de unt 1 linguriță de pătrunjel tocat O jumătate de linguriță de piper Sare 2 căței de usturoi tocați 100 ml de smântână dublă 23 de biscuiți graham sau triunghiuri de pâine prăjită Gem de coacăze roșii (opțional) Capere scurse Curățați ficatul de pui întreg și păstrați-l. Încălziți o tigaie cu fund plat la foc mediu și adăugați ficatul.
Pachet de vânzare cu amănuntul de file de somon organic - Două file de somon BIO, proaspăt congelate

Pachet de vânzare cu amănuntul de file de somon organic - Două file de somon BIO, proaspăt congelate

Proaspăt din Norvegia, aceste filete delicioase sunt gata de preparat direct din cutie. Pachetul conține două filete de somon norvegian certificate BIO de 125 de grame.
Ton dulce-acrișor

Ton dulce-acrișor

Un preparat care folosește ingrediente clasice, combinate printr-o preparare proaspătă și apetisantă. Acest preparat, specific Insulelor Egadi, folosește cel mai bun ton, îmbogățit cu gustul inconfundabil al cepei în sos dulce-acrișor. O adevărată scufundare în mările imense ale gustului.
Anchoa din Cantabria în ulei de măsline PREMIUM

Anchoa din Cantabria în ulei de măsline PREMIUM

Filete delicioase de anșoa din Cantabrico în ulei de măsline. Elaborate conform metodei tradiționale, mature, curate și cu un nivel optim de sare. A se consuma, de preferință, înainte de 1 an de la data fabricării. Semiconservă, a se păstra între +5ºC și +12ºC. Odată deschis ambalajul, acoperiți cu ulei și consumați înainte de 5 zile. Persoanele cu intoleranță la pește trebuie să se abțină. Tratați produsele noastre cu dragoste și respect, iar acest lucru se va simți pe masa dumneavoastră. Ingrediente: Filete de anșoa, ulei de măsline și sare Greutate netă: 50 gr Greutate scursă: 28 gr SKU: RR-50
Rulouri de pește spadă în aluat

Rulouri de pește spadă în aluat

Un fel principal care exprimă toate aromele mării noastre, reprezentat cu măiestrie de una dintre cele mai iubite ingrediente: peștele spadă. Rulouri delicioase care învăluie multă bunătate, acoperite cu o panadă savuroasă, de savurat alături de un garnitură bună.
Porții de file de cod MSC congelate - Gadus Morhua - Fără oase (PBO) și fără piele

Porții de file de cod MSC congelate - Gadus Morhua - Fără oase (PBO) și fără piele

Pescuit responsabil de către nava noastră Emeraude în Atlanticul de Nord-Est (zona FAO 27 - subzonele I & II), filetele noastre de cod (Gadus Morhua) sunt realizate din pește 100% sălbatic și certificat MSC pentru pescuit durabil. Implementăm o selecție riguroasă a peștelui pentru a crea produsele noastre cu standarde de calitate foarte ridicate. Acestea sunt pescuite și congelate în termen de 12 ore de la captură, toate acestea în largul mării. Oferim porții de filete de cod PBO, destinate B-to-B, în ambalaje de 6,8 kg Interleaved. Calibru disponibil: 100 - 200g (3,5 - 7 oz) Nu ezitați să ne comunicați nevoile dumneavoastră și să ne solicitați mai multe informații despre produsele noastre! Calibru în g: 100 - 200 g Calibru în oz: 3,5 - 7 oz
Macrou Chinchard Mixte

Macrou Chinchard Mixte

Disponibil în congelat la bord și proaspăt. Pescuit aici în Mauritania și Dakhla. Fisheries.intl@gmail.com Pescuit aici în Mauritania și disponibil în congelat la bord și proaspăt.
Perca uscată eviscerată - PEȘTE USCAT

Perca uscată eviscerată - PEȘTE USCAT

Pește uscat eviscerat - PEȘTE USCAT Sare: 4,5 Ambasador: uscat p-l
Ingredient marin pentru industria alimentară - Fasole de mare - Alge Gastronomice

Ingredient marin pentru industria alimentară - Fasole de mare - Alge Gastronomice

Fasolea de mare, Himanthalia elongata, este o alga brună întâlnită pe coastele nord-vestice ale Europei. Are o textură crocantă și un gust ușor și rotund, foarte interesant ca garnitură.
Sos de arahide Tamaki / Tamaki PRO

Sos de arahide Tamaki / Tamaki PRO

Sosul de nuci Tamaki va fi cea mai bună soluție pentru orice salată de legume. De asemenea, este potrivit pentru orez, pește, paste. Dar este absolut perfect – sos de nuci cu salată de alge Chuka de la Tamaki.