Semințe de susan negru - HoReCa
Susai, cunoscut și sub numele de susan, a venit în Europa din Africa. Semințele negre sunt mai valoroase decât cele albe sau maro. Ele sunt bogate în retinol, vitaminele B și E, acizi oleici și linoleici. Susanul este recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente produse care pot încetini îmbătrânirea celulelor din corpul uman. Semințele negre de susan sunt adăugate în salate, condimentate cu preparate din rucola, fenicul, pește. Gustul plăcut și picant al acestor boabe permite utilizarea lor cu succes în coacere și în fabricarea kozinaki-ului. Susanul negru este indispensabil pentru prepararea sushi-ului.
Utilizare
Utilizare pentru prepararea tuturor tipurilor de produse de patiserie și deserturi, fructe, băuturi calde și preparate picante din bucătăria orientală.
Gust
Gust astringent, ușor amar.
Valoare nutrițională la 100 g.
Proteine (g / 100g)… 19,0
Grăsimi (g / 100g)… 49,0
Carbohidrați (g / 100g)… 12,0
Valoare energetică (kcal / 100g)… 570